joi, 20 aprilie 2017

Ploiestenii scarbiti

Ploiestenii rasisti, scarbiti din prima

Politia Ploiesti preocupata de comportament deviant sexual si de decapitarile din Orientul Mijlociu


Repulsie fata de tigani la Ploiesti.
Orasul Ploiesti a fost primul care a facut cunostinta cu infractorii inascuti, robi datorita faptului ca in 1775, Ianachi Moruzi, fost domnitor al Moldovei, impreduna cu boierul Caragea stramosul Brianei Caragea( pe aici cauta ea mostenirea dupa 1989),  au primit mosia Ploiestiului si ei au venit cu tot cu cateva zeci de mii de tigani(cifrele difera) unde s-au asezat cu tot cu robi ca, asa era moda, robii faceau totul.
O urmasa directa s-a maritat cu boierul Barcanescu si s-au asezat pe actualul Barcanesti (si Romanesti) impreuna cu 14 mii de tigani robi, ca zestre. Asa ca ne-am procopsit si noi cu ciurda asta de tigani primitivi care nu au stiut decat robia si odata cu dezrobirea tiganilor in 1840, noi ne-am procopsit iar,cu aceste zeci de mii de tigani infractori inmultiti de cateva ori.
Am vazut ca se da vina pe boierii si domnitorii Moldovei care, erau lenesi si au acceptat primele zeci de mii de tigani in robie, veniti dinspre Polonia.
Alta urmasa Moruzi a fost nora lui A.I.Cuza care  a ramas vaduva in urma mortii fiului lui A.I.Cuza Alexandru, care a murit dupa 6 luni de casnicie fiind bolnav de inima ( al doilea Dimitrie, s-a sinucis),daruindu-i ei Palatul de la Ruginoasa de unde Elena Cuza  a fost alungata fara nimic.Mama celor doi fii ai lui Cuza Alexandru si Dimitrie, a fost amanta Maria Obromovici.Nimic nou sub soare. Pedeapsa divina a venit in a doua generatie cand rodul iubirii Mariei Moruzi cu Ionel Bratianu,  a facut ca, istoricul Gheorghe Bratianu(1898-1953) sa fie arestat de comunisti si a murit la Sighet paralizat.
Asa ca pot spune ca ploiestenii au fost rasisti si nu au suportat niciodata tiganii, care traiau numai din furturi fara munca, ca e "rau de urat". Ei nu au mai putut fi stapaniti nici pana acum cand, o parte beneficiaza de democratie incat sunt mai sus ca noi ca, au dreptate intotdeauna.
In timpul razboiului al doilea,au fost deportati si au fost la cotul Donului, dar unii au ramas chiar in Transnistia insa nu au facut purici multi acolo ca, aceia erau rai, nu prosti de buni ca romanii. La sfarsitul razboiului nici de simpatia armatei ruse de ocupatie fata de ei, nu s-au bucurat ba dincontra, rusii ii vedeau ca pe cioburi in ochi si in masura posibilitatilor i-au casapit mai pe sestache. De cand ma stiu nimeni niciodata nu au ascultat luand notite precum Politia Ploiesti, la ce spun mintind tiganii pentru ca pentru Politie, tot ce spun ei, este litera de evanghelie.
Cei care au considerat pe romanii prea saraci pentru furturile lor, au luat calea occidentului ca ei erau mai prosti, dar mai bogati.
Tiganii nu au simtul patriotismului, ca in vorba din batrani:"mai tigane iti arde satul, p... a mea, ma mut in altul".
Nu mai este nici o taina ca acum,  un general nu poate fi intarcat de la un tigan.
Nu inteleg de ce trebuie sa ne facem pres in fata acestor infractori inascuti si necivilizati, nici in o mie de ani!
Obraznicia tigancilor a mers pana acolo incat au chemat Politia, reclamand ca au racit la "gaura neagra" din cauza curentului. Dar politistii nu au venit !:(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu