luni, 17 aprilie 2017

Sarbatoare de fatada

Sarbatoare de fatada


Foto: Iuda care ne-a vandut strainilor pe 2 arginti, nu pe 30 de arginti
.

Am cantarit bine acest articol cu acest titlu.
Oricat am face noi de "mumos", adevarul crud este acesta.
Numai pentru interesul comertului este parada de la tv. si din societatea noastra perversa.
Nu este nici o bucurie in sufletele noastre, ca nu avem de ce. Cele cateva mii de persoane, unele care mimeaza fericirea, altele aratandu-si prin indobitocirea tararii pe jos credinta, nu reprezinta natiunea in ansamblul ei. Ganditi-va ca mai ales acum in cei 27 de ani, cei care au spoliat bugetele, veniturile si bogatiile tarii, vanzand  pe 2 arginti soarta unui neam aici stapan de mii de ani, fac parada ca noi traim in belsug datorita lor, este numai o blasfemie la mosii si stramosii nostrii. Mana de apostazi, carora le-a dat bucuria peste buza butoaielor, reprezinta numai ce este mai murdar in  viata noastra chiar daca, nu neaparat prin ei ci, prin urmasii lor, prin beneficiarii si beneficiarele fara nici un merit, ai acestor bogatii imense care in SUA nu se fac  decat in mai multe generatii si bogatiile capabile sa intretina generatii intregi in lux, pe toate continentele lumii sute de ani si acum au de ce se bucura.
Sufletul romanilor este mutilat din cauza ca, chiar daca la limita subzistentei ca, sa nu para sarantoci economisesc un an ca sa se faleasca o zi.
Ploaia care a urmat zilei de Paste  reprezinta lacrimile unui intreg popor,si dovedeste ca Dumnezeu s-a gandit la noi si a prelungit fereastra vremii insorite si pentru ziua  Invierii si apoi s-au pornit ridicandu-se zagazurile  adevarului, mutilat in perversitate.
Nu pantomima de la tv. reprezinta Romania si nici poporul ei care merita o soarta mai buna.
Nu stiu daca mai este de facut ceva pentru a ne salva viitorul si nu cuvintele goale la orice ineptie  spusa,  luandu-ne dupa  incitatorii perversi ca, orice neghiobie se face este cu gandul va viitorul tarii, la viitorul copiilor nostrii, dar care prosteste in continuare. Cu acest viitor se sterg ca chiur banditii tarii, vor numai sa traga de timp pentru furat si cenusa din vatra, pe care nu au furat-o inca.
Am gasit de cuviinta ca azi in zi de liniste, cand vremea ne cerne la geam lacrimile noastre, trebuie  ca macar un colt de adevar sa fie spus pe sleau, fara pudibonderii perverse. Romanii sunt in tara 19 milioane si afara plecati dupa binele capului ,inca 4 milioane de romani in crucea vietii si stapani pe meseriile lor, Cifra neatinsa de nimeni prin emigrari in timp de pace. Vedeti ca la emigrarile masive, dinaintea acesteia, cand la sfarsitul sec.XIX si inceputul sec.XX din tara, putini sunt cei care au ramas in America. In rest toti au revenit in Romania cu agoniseala de acolo si au contribuit la bunastarea tarii in urmatoarea perioada.
Si cand ma gandesc ca in zilele asazisei "REVOLUTII" din 1989, gandeam ca tot viitorul lumii este in mainile si la picioarele noastre, dar nu am fost atenti, neavand experienta, la esalonul 2, lupii hrapareti si costelivi ai  regimului Ceausescu, care se vor napusti pe tot ce am avut, ce aveam si ce urma sa avem,dar ei au fost vigilenti. Acum cu gandul la soarta noastra  furata de barbarii noi veniti cu mentalitati vechi:"totul este al nostru ca, am apucat puterea si nu impartim nimic cu nimeni, restul sa supravietuiasca numai asa, ca sa ne "voteze ", ca sa dam Europei semnalul spoielii, ca avem democratie, trebuie sa spunem lucurile in fata ! Sa punem punctul pe "I": totul este un circ menit sa ne arunce praf in ochi, sa credem ca si noi facem parte din tagma favoritilor soartei. Nu suntem decat victime prostite, aduse in stadiul de oi. Dupa cum merge istoria lumii suntem :"sacul si petecul", noi fiind petecul la marsaviile lumii, puse la cale de minti"iluminate".
Nu ne putem trezi pentru ca tot timpul suntem drogati cu minciuni si cu mici bucurii demne de cainii maidanezi.Azi in aceasta zi ploioasa, cu lacrimile noastre nerostite in suflete, putem sa reflectam cateva minute numai si adevarul ni se va infatisa cu cruzime,in toata hadosenia lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu