duminică, 23 aprilie 2017

Zarurile....

Zarurile au fost aproape ARUNCATE (la cald)


Foto: Marine Le Pen si Emmanuel Macron, finalisti pentru turul 2 in Franta.

Privesc cu bucurie cand vad ca d-na  Marine Le Pen s-a situat in finisul alegerilor din 7 mai. Consider ca actiunea sa a fost timida si chiar poate si-a lasat surprizele pentru urmatoarea perioada a campaniei electorale. Candidatul opus dansii l-am considerat ca un balon de fotbal alunecos si pe care nu aveai de unde sa-l apuci si nu stiat  pe cine reprezinta.Alegerea unui candidat incisiv, hotarat si cu aplomb ca d-na Marine Le Pen, este important pentru viitorul Europei. Cum am spus, indiferent de rezultatele finale  zarurile au fost aruncate si mai devreme sau mai tarziu se va da ,lovitura totala acestui monstru in coma precum UE. Nimic nu mai poate intoarce mortul de la groapa, chiar daca pentru moment ar face un pas inapoi. Numai noi romanii, ne tinem cu coada(cufurita) sus dupa  UE, caci suntem masochisti, cu cat isi bate mai tare joc UE de noi si ne lasa in chiurul gol, cu atat ii iubim si in pupan acolo unde nu-i bate soarele, mai tare si mai cu pofta.
Ii doresc d-nei Le Pen sa inceapa chiar de maine  o actiune  virulenta pentru ca, are loc mult pentru urmatoarea sarja. Contracandidatul nu are un drapel ci, doar e axat pe misoginism si  "fatalie" frumoasa pentru concursul de cocote masculine.
Cu asta nu se poate merge inainte si daca ar conta  decisiv va avea tot timpul pentru ca,cainele de paza al nationalismului cu  dintii ranjiti si maraind infuriat este chiar la chiurul lui si abia asteapta sa-l inhate. Sa nu radeti dar, asta este viziunea mea "futurista". Am imaginatie bogata. Consider ca a venit vremea sa nu mai faca "momos"nici francezii pentru ca, a accepta  tendinta perversa europeana  inseamna o piatra de moara in evolutia Frantei si anihilarea etalonului Franta pentru Romania.
Consider ca, contracandidatul a dat tot ce a putut pana acum in timp ce Marine Le Pen a lasat pentru strategia urmatoare multe surprize si cred ca va fi bine sfatuita. Dar important este sa  ia lucrurile cu curaj fara a se gandi la consecinte nedorite.
Dovada ca poporul francez este interesat chiar, inainte de  alegerile finale din 7 mai este clara. Bravo Marine Le Pen, Bravo Frontului National Francez.
Nu sunt perversa si spun cu curaj ca sustin din tot sufletul pe D-na Marin  Le Pen, cu toate ca la tv ,. deja se rostogolesc tiribombele verbale precum ca, este o catastrofa .... Nu este nimic adevarat, am urmarit si eu presa franceza si acolo lucrurile nu sunt numai in alb si negru.
Marine se spune ca este inamicul Frantei:)))
Se apara globalizarea si distrugerea identitatii popoarelor dupa spoliere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu